‘Zaanse Cultuur Tempels’ 9 en 10 november 2019

In dit weekend kunnen inwoners van en bezoekers aan de Zaanstreek een bezoek brengen aan verschillende culturele instellingen die, naast hun reguliere aanbod, ook een extra of gratis activiteit aanbieden.

Buurttuin Poelenburg ‘De groene oase’ zal samen met ZPINK en PLBdoet een happening organiseren in de buurttuin, op Poelenburg 56 C. Tussen 11 en 16 uur op zaterdag 9 november a.s. zullen er rondleidingen gegeven worden op de tuin, zijn er verkwikkende erwtensoep en pannenkoeken, tegen een kleine bijdrage bij een verwarmend vuurtje. De entree is gratis.

Ons motto, onbekend maakt onbemind, zal door middel van ontmoeting en verhalen luister worden bijgezet en daarbij hopen we veel Zaankanters te ontmoeten en een indruk te geven van een unieke buurttuin in Poelenburg.