Wij gaan de Buurttuin mooier maken

Buurttuin Poelenburg heeft onderhoud nodig. Zeker zijn in de herfst en winter best wel wat klussen te doen. Zo is het normale onderhoud al veel werk. Ook verschillende projecten vragen aandacht en energie. Wij willen de Buurttuin mooier maken. Helpt u mee?

We zoeken vrijwilligers voor verschillende klussen en klusjes; bladeren harken, planten verplaatsen, moestuinbakken leeghalen en aanharken. Een klein deel van de Buurttuin is wat verwilderd. Op dit stukje grond zullen brandnetels en andere planten weggehaald moeten worden, de grond gevlakt en aangeharkt worden. Een hekwerk moet nog verplaatst worden.

Wilt u ons helpen? Dat zal fijn zijn. Binnenkort plaatsen we datums van meewerk-dagen. Op die dagen kunt u een uurtje of langer mee helpen de Buurttuin te verfraaien. Doet u ook mee?